Anotace: A zastavil se čas. Dusné ticho v nás, jen ve spáncích těžce tepe. Sledují nás oči...
Tohle je krááása. Jsem ráda, že tu někdo i takhle tvoří, protože i když to nedávám najevo, mám duši i trošku přičmoudlou a v téhle rovině se mi taky líbí. Děkuji za tvoji báseň, nádherně temně pohladila. :O)
29.12.2013 14:07:12 | Tichá meluzína