Anotace: Praktičnost duchovna?
Zrovna teď a tady
soustředím se na daný okamžik
tak jak to psali v knížce
hovory s bohem
co na tom, že musím umýt nádobí
a uvařit si večeři
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?