Spása

Spása

Anotace: ,,,,

Až vstoupíš v poslední boj
Jen blázen zůstane na nohou
Větve pod nohama praskají
Láva stéká do úpatí
Hlavu skláníš
Nebe se otvírá
Pohanův osud zpečetěn
Pro hrst Vyvolených
Louky rozkvetou
Tak přejdi po té lávce
V naději spasení,…
Autor v.hercik, 17.12.2013
Přečteno 434x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel