Hříšná sedma

Hříšná sedma

Anotace: Sedm smrtelných hříchů

Na Luciferovu Pýchu
Pokorou vyjdeš z hříchu
Lakotný Mammon
Provází Svět
Štědrostí očistíš svou krev
Se závistivým Leviatanem
Si zahrávat není radno
Přej a bude ti přáno !
Satan rozjíždí pekelnou show
Mírumilovností najdeš lásku svou
Smilný Asmodeus láká na hrátky
Cudností budeš jako z pohádky….
Belzebub přežral by koně
Střídmost mu neříká Pane…
Líný Belfegor prospí poledne
Buď činorodý a bude ti náramně
Autor v.hercik, 18.12.2013
Přečteno 446x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí