dnes uchovám
prosím nechte mě v tichu
nechtějte po mně slova
dnes uchovám lásku
vezmu ji do dlaní
vložím do bílé schrány
a uložím do své duše
stane se kamenem úhelným
bílým kaménkem
prosím nechtějte po mně slova
má láska slov nemá
němá
miluje
aby neublížila
amen
Přečteno 506x
Tipy 5
Poslední tipující: jenmravenec, Danger, Inna M., Amonasr, kudlankaW
Komentáře (1)
Komentujících (1)