Zase bloudí má duše
Po vzdušnejch zámcích
Řekl bych suše :
„Mám hlavu v oblacích !“
Bojím se zítřka
Toho Spasitelného rána
Zda připraven jsem
A zda vůbec je podstata bytí ?
Mám starost o sebe, o rodinu
Co prokáže se
V tu hodinu ?
A zda budeme
Na Nebesa vzati….