v mlze
ze svých pocitů
spletající vínové paprsky
obkopující tělo i duši
před očima
před světem
před tebou
ukrývám hluboko
uvnitř
rozechvělou dívku
čekající u dvěří
s kamínkem v ruce
dávající život
i naději
stojím teď u okna
velká a malá
plná i prázdná
šťastná a nešťastná
prosící
Bože,pomoz mi
na malý papírek
slova naděje teď
padají
černočernou tmou
na zem
na srdce
na dřeň
už spadly, už spadly
jsou tam
jsou u tebe
Bože