CHERUBÍN
Anotace: pohled anděla...
Bytost zářící, ducha dobroty plná
Zářivé stvoření dětem viditelné
Zjevujíc se nečekaně, nesouc světlo
Přichází v noci, kdy je duše vnímavá
Sklání se k potřebným, s duší raněnou
Letmý jeho dotek říčné srdce uklidní
Jeho pohlazení pak hojí vředy chtíče
Jeho křídla odhání těžké sny hříšných
Na jeho hlas se nezapomíná…
Přečteno 500x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana B.
Komentáře (0)