v modlitbě
Anotace: v modlitbě, pane, otevírám své srdce...
v modlitbě, pane, otevírám své srdce
v modlitbě, pane, vstupuješ v můj chrám
v modlitbě, pane, v chvějícím se hlase
v modlitbě, pane, nejsem nikdy sám
v mlčení, pane
v usebrání
nacházím tebe
nahotu svou
před tebou stojím
s prázdnou dlaní
naplň mne tebou
láskou svou
chtěl bych být milován
milovat se bojím
chtěl bych být chápán
jsem bez pochopení
pomoz mi, pane
nechť nepromarním
všeho, co dáváš mi
bez mého přičinění
pomoz mi, pane
když pod tíhou klesám
pomoz mi, pane
vždyť tebe mám
pomoz mi, pane
nechť v radosti plesám
pomoz mi, pane
mým prosebným modlitbám
amen.
Přečteno 605x
Tipy 4
Poslední tipující: jenmravenec, střelkyně1, Jakub Lasak
Komentáře (3)
Komentujících (3)