rytmus vzal nohy na ramena, rýmy se za zdi ukryly...co to zkusit jinak?
29.01.2014 13:36:06 | Bonavera Magnii
Nejsem nikde organizován, tedy jak píši je tuším jen moje věc..Pokud se nelíbí, nemám s tím problém. Styl se naučit ovšem nedá a charakterizuje výplody každého z nás a to je na tom to krásný, že každý to vyjádří trochu jinak...Spousta věcí se mi tu také nelíbí, ale každý si s tím dal práci, takže ETO JEVO DĚLO !
30.01.2014 22:33:16 | v.hercik