stačí tak málo jen
jsi ve mně
pravdo
o tebe se
opírám
jsi mým středobodem
nejsem sám
k tobě se navracím
já ztracený syn
pln hnisu studu
nepřiznaných vin
kolik sil stálo
doznat
hříšným jsem
než pýcha
odkryla svou tvář
stačilo
tak málo
jen
uslyšet tvůj hlas...
amen
Přečteno 480x
Tipy 10
Poslední tipující: jenmravenec, Jana B., střelkyně1, enigman, Amonasr, Psavec, Robin Marnolli
Komentáře (3)
Komentujících (3)