Anotace: .....
Kadím na to
Nebaví mě
To zlato
Pod polštářem
Ani prachy na půdě
Přehazovat vidlema
Se mi nechce
Vím, bez toho všeho
Nebude se žít lehce
Rozdat chudým a potřebným
A zpívat si….
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?