Oroduj
Jsme tu na zkoušku
A to se počítá
Milý koloušku
Půjdeš do žita
Posečeš obilí
Přijdeme za chvíli
V domnělé kráse
Dojde ke spáse
V labyrintu srdce
Jeho počestnosti
Přichází slova
Vynech podrobnosti !
Klamání duše
Napříč nevinností
Oroduj za Nás
V naší bezbrannosti !
Oroduj, oroduj….
Přečteno 431x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, danaska
Komentáře (2)
Komentujících (2)