Tohle je Ráj
Pohovor s dědou
Proběhl dobře
Už mě čeká
Na krásném jezírku
Babička nosí
Závoj barevný
U chalupy vyhřívaj se
Na hrázi jeleni
Zima tam není
Žijou si v jaře
Večery tráví
U táboráku při kytaře
Tak tohle je Ráj,…
Přečteno 492x
Tipy 4
Poslední tipující: hanele m., Aiury, Zrska
Komentáře (4)
Komentujících (3)