Kolik kapek v moři
kolik v oceánu
já nespočítám.
Ale jednou budou mi zjeveny
mnohé pravdy, jak věřím.
Budu jistě žasnout:
co oko nikdy nevidělo
ucho neslyšelo
ani pomyslet nebyla odvaha
to podle Písem čeká mě …
Přístav, kam plaví se má loď
tam tisíce světel září nocí
však jeden maják.
Jen on mě dovede k cíli.
Vím, že nezabloudím.
Těším se, až dopluji a zakotvím
setkám se s milými svými
a se svou Láskou nejvyšší.
Už nezlobím se
že čas tak rychle běží.
Už nezlobím se, že ...,
to je pravdivě rozumné, já už to začínám mít taky tak.Moc hezky napsané.:-)
26.08.2014 21:38:49 | Jeněcovevzduchukrásného