ZKLAMÁNÍ
Anotace: slib Jidáše v hřích se stal...
On dal úkol svému nejmilejšímu…
S těžkým srdcem tento úkol přijal
Vydal se na strašnou cestu pro 30 stříbrných
Splnil, co slíbil, polibkem své srdce zatížil
Osudové rozhodnutí neunesl
Větev jeho smutek žaluje
Nevětší oběť v největší hřích se změnil…
Komentáře (0)