PRÁZDNÁ VÍRA
Anotace: kde je pravda o Petrovi?
Jsem divoký, až krev teče
Lapám slova, ale nevěřím
Vidím a zázrak nechápu
Třikrát svého mistra zapřu
Ženský princip do nenávratna pošlu
Svatý duch mě osvítí, štěstí mé
Víru šířím, opravdu svého mistra chápu?
Přečteno 665x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (2)