Srdce a ráj
Nejsme stejní
jen maso a kosti
někdo je dobrý
někdo, zasloužil by pěstí
Každý koukáme
především na sebe
ten, kdo postí
půjde do Nebe
Válíme šunky
u rybníka, moře
nikdo nemaká
pro Bůh a hoře
Kázání k davu
pro pár věřících
důležité je,
co máme v srdcích
Komentáře (0)