Líbí se mi ten tvůj styl. Mám dokonce pocit, že už jsem něco podobného kdysi komentoval. Ale možná je to jen dežavíííííí :) Na chvíli jsem pocítil zpřízněnost :D To proto..:)
PS: četl jsem tě už před pár dny. říkal jsem si, že nemusím všechno, co se mi líbí komentovat, no ne..?! Ale když to čtu podruhé, asi bych měl něco říct...
10.08.2014 10:43:20 | Favi
odpouštět je velké umění
06.08.2014 22:58:09 | jitka.svobodova
ano, paní Jitko...děkuji.naštěstí na to není člověk sám.má velkého pomocníka...z.
07.08.2014 20:31:15 | zdenka