Siamská dvojčata
Anotace: Život a smrt jsou jako siamská dvojčata
Život a smrt ten věčný běh na dlouhou trať,
Život a smrt jsou nerozlučně spjati,
jsou jak siamská dvojčata přirostlá pevně k sobě,
jsou stále s spolu
a nejdou oddělit,
patří si navzájem,
a změnit na tom, ač snažíme se sebevíc, nejde, nejde vůbec nic!
Rodíme se, umíráme,
...něco neznámého končí, něco neznámého začíná... .
Co přesně je život?
Co přesně je smrt?
Na to já neznám odpověď.
Vím jen, že život a smrt tu byli na počátku všeho.
Když vesmír začal teprve tušit, že rodí se nějaká Země.
Rodí se,umírá,
tvoří se, zaniká.
Životem a smrtí vždycky něco začíná,
životem a smrtí vždycky něco končí.
Můžeme snad žít bez smrti,
nebo umírat bez života?!
Přečteno 666x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (3)
Komentujících (3)