Anotace: Tahání za provázky a rituály s hořícím pentagramem- pod vlivem....
S textem jako celkem jsem se úplně nesrovnal...nepůsobí na mne celistvě (ale to je jen subjektivní názor)
Ovšem téma je to celkem aktuální, pravda, různé sekty bývají nebezpečné a je třeba se mít před nimi na pozoru, naproti tomu původní křesťané v prvním století byli také nazýváni sektou, takže další otázkou je, že toto slovo také bývá použito mylně...
Text mě ale zaujal...myšleno v dobrém:-)
Přeji pěkný večer a dost další inspirace.
RM.
31.10.2014 22:29:49 | Robin Marnolli
Díky za názor:)
Já osobně beru křesťany jako sektu i dnes:) :D
31.10.2014 22:38:24 | lukassnajdr
No, já zase, jak které, ale drtivou většinu vlastně taky, jelikož to koresponduje s biblí...
31.10.2014 22:52:15 | Robin Marnolli