V temné noci
po schodišti z mramoru
v novu luna jest,
bez pomoci o bezmoci
kráčím tiše nahoru
hlubokou tmu musím nést.
Bezpočet nocí po obloze temné
ještě kráčet budeš,
než nasytíš svůj tajemný kruh,
poté sejdu k stupnici prvé
bych mohl číst moře tajemné,
jsi můj ochránce, jsi můj Bůh.