Ty to víš
Kosmický koráby
hyzdí nám pole, zahrady
a ty ohnivý koule
nelítají pro parádu
Čekám zradu
ale přiletí Anděl
má Mě rád !
Už několikrát mi pomohl !
Cítím to
A když hraju karban
nedaří se...
To je známka,
že o tom to není !
Když poslouchám rokec
poslouchá se mnou
Má radost, když si na něj vzpomenu
Sedíme spolu na divanu
Hodně taky myslíme,
co by bylo, kdyby bylo,
či nebylo
To necháváme bejt
Nejvíc ho naštvu
když jdu blejt z chlastu
To nemá rád !
A já ho chápu...
Přečteno 529x
Tipy 8
Poslední tipující: Marsinka, zelená víla, zdenka, enigman
Komentáře (10)
Komentujících (5)