Peklo a Zem
Tolik dní jsem bez poezie
Kolik dní jsem blažen ?
Dobře se žije
bez bláta, hoven, jsem šťasten !
Z hůry je nám dána láska
zdraví si huntujem
a když si pokálíme štěstí
tak to stojí za to
Kaskáda barev
od černé k červené
to peklo smaží,
Lucifer brousí
Korálky z marcipánu
sníme pro radost
jsme humánní
tak co tu zkouší ?
Přečteno 401x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)