Život bez názvu
Nevím jak pojmenovat
styl a rouhání
Očividně fiaskem
mi to zavání
Bezejmenný život,
nebo živoření
Bezpáteřnost !
Je horší, než
údní ponížení !
Pro někoho banalita,
jiný tomu hodně dává
Bohyně Afrodita
z níž Venuše se stává...
Hra o jablko !
Která je nejkrásnější ?
Podlí Bohové
jen jednu na trůn vsadí...
Přečteno 418x
Tipy 3
Poslední tipující: adaj, Frr
Komentáře (0)