Anotace: Moc dlouho nám sníh nevydržel, ale bylo by hezké, kdyby měl celý nový rok jeho krásu a čistotu...
být pouze bílá, je na pováženou, ale smíchá-li se s černou...pak jsi tou pravou ženou:-)
bílá je čistá
primární slovo
tvoření
hoření i bezolovo...
04.01.2015 13:03:05 | básněnka
Jenom to nenamíchat došeda! Abychom nedopadly jak vousy děda Vševěda. Teda spíš babky Vševědky, (co vydá nad všechny dědky a postaví je do řady, neřády...)
04.01.2015 22:20:33 | Aida