a na tu nástěnku to pověsil kdo? a mate mě to velké M uprostřed slova..
ale má to pěkný místa, to jo :o)
04.01.2015 22:48:27 | hanele m.
Velke M je jen zvyraznene Mu :)
Jinak tohle psaly male deti - hrozne me dostal vzkaz od nejakeho devitileteho Frantiska "Mily boze, delam co muzu". Nic vic...
Proto jsem tohle psal...
12.01.2015 22:26:22 | capoch
dík za vysvětlení - děti psávají a říkávají krásný věci, mají někdy skvělou logiku a úžasně čistý myšlení..
(ale esi to jeMu není dílem dítěte, tak Jemu ;o)
12.01.2015 22:33:45 | hanele m.
Doplnte si na konec nazvu (fuk), pokud Vas me velke M tolik irituje...ja si jej tam s dovolenim ponecham, ac skutecne jiz delsi dobu nejsem ditetem... :)
13.01.2015 07:02:13 | capoch