A bloudili jsme vesmírem
kličkovali mezi hvězdami
tancovali s Gagarinem
podplouvali pod splavy
Vodopády slov
jsme nemuseli použít
myšlenky četli jsme ze srdeční chlopně
Báli jsme lásku zastavit
nebyli jsme toho schopně....
Dodnes létáme v galaxiích
prožíváme znovu své osudy
nebabráme se v utopiích
vnímáme jen své posuny...