. .. ... čas slíbený ... .. .
Anotace: ---+ -+ - "0" + +- +++-
Za naší existenční věčnost,
prožíváme v nás vděčnost.
Láska Boha okolo nás,
láska Boha v nás.
Mezi vámi rozprostíráme se,
ve Stvořitelově kráse.
Bez veškerých rozporů,
jsme z andělských sborů.
To pocit nám úžasný,
úděl to posvátný, překrásný.
S láskou darování,
universum si nás chrání.
Zde do fauny a flory rozdáváme,
JodHeVauHe své úkoly radostně skládáme.
My radujeme se,
v celém Jho hlase.
Dlaně lidí máme v dlani,
všech dětí, paní... i vaše páni.
Duše stvoření je hezká,
Jho láska nebeská.
Jak On pravil, stane pravý čas,
pravdu zví, v den ten, každý z vás.
Neutečete před sebou samými,
jsme anděly Jím povolanými.
Komentáře (1)
Komentujících (1)