VELKOPÁTEČNÍ
VELKOPÁTEČNÍ
Stojím tu na venkovském hřbitově
je pozdní večer, Velký pátek
kostelní zvon uletěl do Říma
i vítr umlkl hrobově
jen světla svíček s dušemi zemřelých
slaví zamlklý svátek
zatímco mně se stýská po tobě
Tváří v tvář nevyhnutelnosti smrti
chci tě mít ještě víc, i když bych neměla
modlím se
nebesa prosím o zapomenutí
a v hloubi duše slyším
povzdechy těch, kteří tu na věčnosti spí
když jsi potkala anděla,
nepromarni čas žití
https://www.youtube.com/watch?v=BYbI-I3U2nk
Přečteno 565x
Tipy 19
Poslední tipující: Iva Husárková, Holis, Trash75, enigman, zdenka, jitoush, AndreaM, Amonasr, Nikita44, Jort, ...
Komentáře (3)
Komentujících (2)