Kříšení
Anotace: ..to jsou mi ale veselé Velikonoce
Jdu otevřít - někdo ťuká.
A hle!
Kristovy rány!
a Boží muka...
Raději přilož do kamen,
asi se chvíli ohřejem.
Snad sis přál něčí společnost...!?
Na chvíli,
anebo na věčnost?
Zdržíme se dle tvých potřeb.
Inu,
nachystej si další pohřeb!
Zítra ráno, za svítání
možná přijde!
..zmrtvýchvstání
Ach Bože...
Cože?
Přečteno 364x
Tipy 6
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, AndreaM, Frr, knihomolka
Komentáře (0)