Tak tohle je hodně odvážné téma... :-), na které je třeba nahlížet z více stránek.. Ty řešíš tu jednu (ale i to se dá). Podle mě není třeba zavrhovat celé křesťanství a házet všechny a všechno do jednoho pytle.. Jsou věřící a "věřící"...
Krásný zbytek dne
08.10.2007 18:05:00 | Aro
To Tiny: Jistě můžeš mít tenhle názor já ti ho brát nebudu... ale svůj si kdykoliv obhájím. Žádné klišé v tom ( bohužel nevidím ). Jinak dělám kariéru v tomto režimu :)
06.02.2007 15:34:00 | JoseP