Že by to nebyl sen, ale realita?
Anotace: Zdál se mi pouhý sen, nebo jsem vážně mluvil a andělem?
Osvítil mě svit Luny,
když jsem usínal.
Anděl strážný se na mě zadíval.
Přisedl si vedle mě,
křídla si protáhnul.
Zjevil se mi v dnešní večer,
abych nezapomenul.
Dívá se na mě mile,
ruku podává,
náhle skládá verše,
do duše mi promlouvá.
,,Kamaráde,
nezapomeň žít a usmívat se,
jen tak uvidíš ode mě šance.
Budoucnosti se neboj,
už ji připravuji.
Jen sleduj znamení a srdce pootevři.
Běž dál s hlavou vztyčenou a pamatuj si,
že já jsem s tebou."
Podal mi ruku,
důkaz přátelství,
roztáhl křídla a odletěl mi.
Ráno se budím a na papíru čtu všechna tahle slova.
Že by to nebyl sen,
ale realita?
Komentáře (0)