Anotace: ...
Znáš mne znáš...jen nevnímáš
Dívej se kolem, za temným dolem
je krása všech míst
v ní můžeš číst...
Ptáš se co myslím?
neMyslím NIC
To co chceš vědět
nedá se říct...
Vítej v modru a přeji ti(jak se dotýkáš i v básní)dívej se srdcem :-)
03.08.2015 17:32:45 | Danger
Děkuji :)
03.08.2015 18:05:34 | Živá
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?