...
prosím, odpusťte mi, lidé
prosím, odpusťte mi
miluji vás
však slyším hlas
prosím, odpusťte mi, milí
prosím, odpusťte mi
miluji vás
však je tu někdo jiný
kdo miluje nás
Přečteno 401x
Tipy 7
Poslední tipující: Nikita44, Amonasr, Malá mořská víla, Frr
Komentáře (0)