Ano, slyšíte dobře......pane,
koupím anděla
zn. spěchá
stačil by malý
jen tak do náprsní kapsy
(slyšela jsem, že blízko srdce se jim daří)
Ne, to mi nevadí.
budu mu klidně prát a vařit
Měsíční svit? Rosu?
Pro jeho klid slavíka co ve dne zpívá??
(....no snad vede i tohle Billa....)
Další požadavky?
Momentíček…
Kouknu se do Excelu do přihrádky...
Mám to:
Malý tedy přiměřeně
až bude mluvit a zpívat
ať se nezdržuji naslouchátky
nemusí být nový
stačí z druhé ruky
pokud se osvědčil u nějaké víly
tím lépe
ne nechci ho na náhradní díly
NE amora ne
ten příliš často střílí
a já jsem pacifista
..budhista
no prostě esoterik
v noci oddávám se naslouchání zpěvu velryb.
Nutně potřebuji anděla
k celosti mého JÁ - ství
co myslíte.tím..že mám duši zvláštní??
Krásného měla jedna slečna
Na zakázku se nedělá?
a přilétá z nekonečna?
Jen za dobrotu srdce..pokoru a milou prosbu?
Ale to jsem zkoušela..
..no to určitě...
Jestli se příště ozvu??
...to bych musela být šílená
když neumíte zprostředkovat koupi
jednoho ubohého anděla......
SUPER!!! Nic jinýho nejde říct ...snad jen - "jednoho bych si taky zamluvil pokud by na skladě byl" - ☺
04.04.2016 18:20:49 | Mácha
Jednoho jsem si ukradla... myslela jsem si - je to anděl! Rychle jsem ale prozřela. Šáhla jsem vedle do regálu a vytáhla si normálního CHLAPA. Nezbývá mi, než andělem být teď já...
22.09.2015 00:37:29 | Hannazka
roztomile rozverná.. rozezněla a rozsvítila to tady :o)
nabízím, mám celou andělskou sbírku..
10.08.2015 22:10:12 | hanele m.