Bůh a žena
Anotace: Trochu úcty ženám
Bůh dláto vzal, ženu z hmoty vytesal.
Oči modré měla, tvář jak od anděla.
Nohy hbité jako laň,
muži ty se k tomu tělu klaň.
Budeš děti roditi,
rukou svou je krmiti.
Kdo tě v duši zraní,
zemře neuznaný.
Komentáře (0)