(Variace na ticho)
Martina říkala že
melancholik je ten kdo vidí příliš
do hloubky
(Malomyslnost je podlehnutí zmaru / je to marnivost)
Pacientům uzavřeného oddělení
protialkoholní léčebny nebyla povolena
nedělní bohoslužba
Ducháčková mi poradila
´Nedělej nic, jenom buď
jako strom´
Rozezněly se polední zvony
A slzy konečně očistné
24/07/15
Přečteno 631x
Tipy 16
Poslední tipující: jitoush, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, Zylberstein, Frr, Jort, Jeněcovevzduchukrásného, hanele m.
Komentáře (2)
Komentujících (2)