Anotace: .
Ne až po smrti
právě o to jde,
že existují sféry,
které peklem jsou už zde..
peklo na zemi, ráj spíše v pekle..někdy tak..:-D
11.10.2015 15:59:32 | Frr
jsme strůjci, kteří mohou měnit...úsměv.z.
11.10.2015 11:52:49 | zdenka
ale stejně tak je i ráj na zemi.. někde.. maličký
11.10.2015 01:25:33 | hanele m.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?