Anotace: blíže se konec roku co se trochu zamyslet?
Bim bam
Bim bam
hodiny života neúprosně bijí
a nelítostně ubíhá života čas
zas o rok je starší každý z nás
a přemýšlí o tom, co čeká nás
v tom čase, který přichází
a zda láska, víra a pokora
v tomto světě neschází
vždyť každý z nás ví, že přijde čas
kdy bude nutné své hlavy v pokoře poklonit
před Bohem jenž řídí zemský řád
a zeptá se, co jsi dělal v ten minulý čas
měl jsi v srdci lásku, mír
nebo Tě ovládl splín
splín touhy slavný a bohatý být
a vše po čem svět touží mít
věř, že to je jen velký blud
který uzavře Tvůj životní kruh
až budeš na nebeském soudu stát
a ze svých hříchů se tam kát
proto, když přichází nový rok
změň svůj světoběžný krok
otevři mysl i srdce své
lásce, jenž z nebes přichází
a andělé jí k tobě provází
když Ježíš pro Tebe otevírá náruč svou
a touží mít i on lásku Tvou
kterou i Ty s ním pak budeš žít
a
naději na věčný život mít