Světlo
Anotace: Inspirováno zážitkem v lese
Duše má zbloudilá k světlu chvíli proudila,
paprsek tvůj cestu ukázal mi.
Za ním chtěla sem pak jít,
bez bolesti žít.
Mír a lásku pochopit,
držet se tvé ruky, co chce mi pomoci.
V záři slunce lesa se třpytem světla,
mizí z mojí duše stopy temna.
Tak za tu krásu andělům mým,
posílám ted svůj dík.
Komentáře (0)