Bůh
Anotace: Jaký musí být asi Bůh...
Vidím lidi
jak trpí
a říkám si
že žít asi bolí
žít v osamění
nemít žádný jistoty
spoléhat na někoho
kdo nejspíš ani není
a modlitby
se ztrácí
v tichu zapomnění
uvnitř nicoty
který říkají
ráj boží
já říkám
že za nic nestojí
a pokud ano
tak nemá žádný svědomí
rozdal ho lidem
se šťastným vědomím
a krutým úsměvem
Bůh - ten přesný pistolník...
Přečteno 405x
Tipy 2
Poslední tipující: ArtFox, Lighter
Komentáře (2)
Komentujících (2)