Modlitba
Anotace: momentální pocity
Ach Bože pošli mi anděla
co položí mou hlavu do klína.
Anděla co vyslyší má přání
a bude číst z mých dlaní.
Ach Bože pošli mi anděla
co vyndá mou duši z popela.
mé srdce láskou rozbuší
a z očích mých mi slzy osuší.
Ach Bože pošli mi anděla
a duše má bude spasena
Ať rukou svou mi duši zahřeje
a vezme jí sebou do nebe
Přečteno 511x
Tipy 9
Poslední tipující: Kaj, jenommarie, Yry, mkinka
Komentáře (7)
Komentujících (4)