Božský komplex
Anotace: Já jsem Svrchovaný...nebo ne? Další zvěsti z polstrované cely.
Sbírka:
50 dní Gomory
Otevřel jsem sedmou pečeť a povolal temné síly
Nechť mi slouží, jsou mi k vůli
Nechť vykonají mou zločinnou touhu
Vždyť slouží mně, Bohu
Bomby z letadel rozčeří vzduch
Nezůstane jediný živý duch
Nezůstane strom, zmizí keř
Pojde člověk, pták, ryba, hmyz i zvěř
Deset přijde jich v Mou říši
Miliardy pozdvihnou otrávenou číši
Miliardy budou zadupány ve svém bolu
Málo bylo rohypnolu
Chci víc!
Přečteno 842x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)