Anotace: chybí nám pouze víra co brány k duši otevírá
Víra
Vytvořit spojení
pomocí myšlenek
můžeme pro sblížení
co navenek
vidět není
Vnímáme v sobě hnutí mnohá
prosíme v myšlenkách Boha
o pomoc při setkání s láskou
když oči máme zakryté černou páskou
chybí nám pouze víra
co brány k duši otevírá