Anotace: Pohnutka k činu
Strach vidíš před sebou
Strach je i v tobě!
Někteří se z něj zeserou
A ty zůstáváš ve své době.
Ostatní nic nezvládají
Řekni si, že jsi sám
Svoji duši již postrádají
A věnují se už jen slzám.
Někteří z nich se už převtělili
do jiného člověka
svého Boha tím znesvětili
a chcou zase ven z nového těla
od doby, co člověk vstoupí do života
je jeho součástí
musí jen bojovat a žít
a neříkat si, že je světa potupa.
Strach máš z celého světa
ani to už nevnímáš
máš ho jen kvůli ostatním
skrz to, že si s něma povídáš
nakecaj ti hlouposti,
pak se budeš stresovat
jen jejich trapné moudrosti
Sobě budeš stále namlouvat
člověče, radím ti,
bud sám sebou,
pokud to tak uděláš
zlý depky tě nesemelou.
nebudeš sahat po noži
budeš si jen užívat, učit se a žít
tvá čistá duše ti pak doloží,
že jsi měl chuť sám sebou být.