ve víře
jsem člověk křehká nádoba
když mi bývá nejhůře
obracím se na boha
na toho o němž nevím
zhola nic
možná proto v něm bývá
těžké číst
nepíše slova dvakrát
chtěná
mám trpět vše nést
beze slova
bez výčitek
v odpuštění
ve víře
že pro mne koná
Přečteno 480x
Tipy 14
Poslední tipující: Akrij8, Cipori, jitoush, enigman, Amonasr, Nikita44, Frr, Jort
Komentáře (4)
Komentujících (4)