Mor
Já, zpustlý anděl, co otevírá tlamu
Jsem prostým důkazem nebeského klamu
Zlomený krucifix a kosa v ruce zří tě
Já spadl z oblohy a Smrt je moje dítě
Já drásám ze zad kůži a dostávám do hrobu
Já sázím pochybnosti a zasévám porobu
Manželku zaprodej a syna předhoď katu
Já splétám koruny z ostnatého drátu
Přečteno 471x
Tipy 4
Poslední tipující: boneslash, Freak, Oxík
Komentáře (1)
Komentujících (1)