VRCHOL ***
Anotace: Být na vrcholu jen chvíli bych si přál Nesletět z těch schodů dolů napořád
Být na vrcholu jen chvíli bych si přál
Nesletět z těch schodů dolů napořád
Mít u sebe nebe a což tepe já si hřál
Srdce Atlantidy i pyramidy to jako řád
V zapomnění se změní když není žal
Voda slzí i pramení a mění na požár
Sám by zahříval i řval hraj znění dál
Nakonec nikdo aniž vidno nevyhrál.
Přečteno 398x
Tipy 4
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
Komentáře (3)
Komentujících (3)