Doteky ***
Anotace: no name a prvá ten pocit trvá dlouze i krátce uštknutí doznívá v dálce
no name a prvá
ten pocit trvá
dlouze i krátce
uštknutí
doznívá v dálce
vnuknutí
doteků Toltéků
ve spěchu
k prospěchu
národů v závodu
orlích vzletů
nad obzory
dračích světů
snad story
z dávných věků
kdy stromy
moudrost skryly
a cejch viny vryly
do paměti mysli
otevřené smysli
vnímání pokání
tmy a světla
tohoto světa
Komentáře (0)